Matcha Thee poeder (Body en Fit)

Wilt u afvallen door middel van Matcha Thee poeder van Body en Fit? Dit product bestelt u tegen de laagste prijs via onze website en heeft u (zolang de voorraad strekt) de volgende dag in huis. Matcha Thee poeder is een Groene Thee extract die als supplement (toevoeging) op de uw dagelijks voeding dient. Houdt er rekening mee dat supplementen nooit een vervanging voor de dagelijkse voeding zijn.

Gebruik van Matcha Thee poeder

Gebruik Matcha Thee poeder 1-2 maal per dag. Bij voorkeur 30 minuten voor een maaltijd en niet na 19:00 uur om slapeloosheid te voorkomen.

Matcha Thee Poeder

Matcha Thee poeder met korting

Wilt u Matcha Thee poeder met korting bestellen? Via de onderstaande link bestelt u goedkoop Matcha Thee poeder bij Body en Fit Shop.

Eigenschappen van Matcha Thee poeder

Het supplement bestaat voor de volle 100% uit Matcha Thee bladeren die zijn verpulverd in poeder vorm. U kunt de Matcha Thee ook toevoegen aan een vruchtensap, smoothie of andere fruitdrank.

Review van Matcha Thee poeder van Body en Fit

Heeft u een positieve ervaring, een verbeterpunt of tip voor toekomstige gebruikers? Meldt het via het onderstaande formulier, zodat toekomstige gebruikers deze review van Matcha Thee poeder (Body en Fit) kunnen lezen en weten waar ze aan toe zijn.

Afvallen doen we samen.

Comments powered by CComment

Deel deze pagina!

Close

Ervaring met één van de producten? Schrijf een review!