Super Strength EGCG 350 mg

Wilt u afvallen door middel van Super Strength EGCG 350 mg? Dit product bestelt u tegen de laagste prijs via onze website en heeft u (zolang de voorraad strekt) de volgende dag in huis. Super Strength EGCG 350 mg is een Groene Thee extract die als supplement (toevoeging) op de uw dagelijks voeding dient. Houdt er rekening mee dat supplementen nooit een vervanging voor de dagelijkse voeding zijn.

Gebruik van Super Strength EGCG 350 mg

Gebruik Super Strength EGCG 350 mg 1-2 maal per dag. Bij voorkeur 30 minuten voor een maaltijd en niet na 19:00 uur om slapeloosheid te voorkomen.

Super Strength EGCG

Super Strength EGCG met korting

Wilt u Super Strength met korting bestellen? Via de onderstaande link bestelt u goedkoop Super Strength bij Body en Fit Shop.

Eigenschappen van Super Strength EGCG

Dit product bevat 120 tabletten met 175 mg EGCG per keer. U dient per dosering 2 tabletten te nemen om tot een dosering van 350 mg EGCG te komen. EGCG is de werkzame stof in groene thee dit product van Puritan's Pride is dan ook een absolute aanrader.

Review van Super Strength EGCG 350 mg

Heeft u een positieve ervaring, een verbeterpunt of tip voor toekomstige gebruikers? Meldt het via het onderstaande formulier, zodat toekomstige gebruikers deze review van Super Strength EGCG 350 mg kunnen lezen en weten waar ze aan toe zijn.

Afvallen doen we samen.

Comments powered by CComment

Deel deze pagina!

Close

Ervaring met één van de producten? Schrijf een review!