Wilt u afvallen door middel van Tested EGCG van Tested Nutrition? Dit product bestelt u tegen de laagste prijs via onze website en heeft u (zolang de voorraad strekt) de volgende dag in huis. Tested EGCG is een Groene Thee extract die als supplement (toevoeging) op de uw dagelijks voeding dient. Houdt er rekening mee dat supplementen nooit een vervanging voor de dagelijkse voeding zijn.

Gebruik van Tested EGCG

Gebruik Tested EGCG 1-2 maal per dag. Bij voorkeur 30 minuten voor een maaltijd en niet na 19:00 uur om slapeloosheid te voorkomen.

Tested EGCG

Tested EGCG met korting

Wilt u Tested EGCG met korting bestellen? Via de onderstaande link bestelt u goedkoop Tested EGCG bij Body en Fit Shop.

Eigenschappen van Tested EGCG

Dit product van Tested Nutrition bevat 700 mg groene thee, waarvan 200 mg pure EGCG. Hiermee is dit product één van de krachtigste Groene Thee supplementen en dient u zich absoluut te houden aan de voorgeschreven doseringen om complicaties te voorkomen.

Review van Tested EGCG

Heeft u een positieve ervaring, een verbeterpunt of tip voor toekomstige gebruikers? Meldt het via het onderstaande formulier, zodat toekomstige gebruikers deze review van Tested EGCG (Tested Nutrition) kunnen lezen en weten waar ze aan toe zijn.

Afvallen doen we samen.

Comments powered by CComment

Deel deze pagina!

Close

Ervaring met één van de producten? Schrijf een review!