Wilt u de voeding aanvullen met Creatine? Dan is CreaPure van Body en Fit een uitstekende oplossing? Dit product bestelt u tegen de laagste prijs via onze website en heeft u (zolang de voorraad strekt) de volgende dag in huis. CreaPure is een creatine supplement van uitstekende kwaliteit en dient als toevoeging op de dagelijkse voeding. Houdt er rekening mee dat supplementen nooit een vervanging voor de dagelijkse voeding zijn.

Effect van CreaPure

Creatine is binnen het lichaam belangrijk voor de energievoorziening van spieren in het lichaam. Het wordt door het lichaam geproduceerd en kan vanuit de voeding worden opgenomen. Voornamelijk haring, varkensvlees en roodvlees bevatten creatine, maar u kunt dit natuurlijk ook stimuleren d.m.v. een voedingssupplement. Houdt er rekening mee dat voor dit product altijd een evenredige rust als gebruikersperiode geldt van maximaal 11 weken. Naast het leveren van energie aan spieren houdt het lichaam vocht vast, waarmee herstel en preventie van blessures wordt gestimuleerd.

Creatine Reviews

CreaPure met korting

Wilt u CreaPure met korting bestellen? Via de onderstaande link kunt u goedkoop CreaPure bestellen.

Gebruik van CreaPure

Gebruik CreaPure 1 maal per dag. Bij voorkeur vlak voor en/of na het sporten.

Product bevat 500 gram en is verkrijgbaar voor € 12,50!

Eigenschappen van CreaPure

  • Verpakking voor 3 maanden (1.5 bij 2 maal daags);
  • 100 doseringen;
  • Herstel van spierweefsel;
  • Zuivere Creatine;
  • Uitstekende energieleverancier voor krachtsporters.

Review van CreaPure

Heeft u een positieve ervaring, een verbeterpunt of tip voor toekomstige gebruikers? Meldt het via het onderstaande formulier, zodat toekomstige gebruikers deze review van CreaPure (Body en Fit) kunnen lezen en weten waar ze aan toe zijn.

Creatine kan op een individu een ander effect hebben. Vertel jouw ervaring hieronder en respecteer die van een ander.

Comments powered by CComment

Deel deze pagina!

Close

Ervaring met één van de producten? Schrijf een review!