Wilt u de voeding aanvullen met een eiwitreep? Dan is Clean Protein bar van Body en Fit een uitstekende oplossing? Dit product bestelt u tegen de laagste prijs via onze website en heeft u (zolang de voorraad strekt) de volgende dag in huis. Clean Protein bar is een samenstelling van eiwitten die in de vorm van eiwitrepen worden geproduceerd. Houdt er rekening mee dat supplementen nooit een vervanging voor de dagelijkse voeding zijn.

Effect van Clean Protein bar eiwitten

Eiwitten zijn net als koolhydraten en vetten voedingsstoffen voor het lichaam. Het effect van Clean Protein bar is dat uw lichaam voldoende eiwitten binnenkrijgt om de voorraad van aminozuren aan te vullen. Het is belangrijk om de voorraad aminozuren te blijven aanvullen om spierherstel te bevorderen, functies in het lichaam werkend te houden en een gezond lichaam te bevorderen. Houdt er rekening mee dat Clean Protein bar eiwitten geen vervanging zijn op de algehele voeding en dit puur als aanvulling op uw huidige voeding dient te worden gezien.

Clean Protein Bars

"Puur koudgeperste eiwitten met prebiotische vezels."

Clean Protein bar met korting

Wilt u Clean Protein bar met korting bestellen? Via de onderstaande link bestelt u goedkoop Clean Protein bar bij Body en Fit Shop.

Gebruik van Clean Protein bar

Gebruik Clean Protein bar maximaal 2 keer per dag. Bij voorkeur in de ochtenduren (tussendoor) en na het sporten.

Product bevat 12 eiwitrepen en is verkrijgbaar voor € 14,90!

Vragen over Clean Protein bar

Heeft u een ervaring met Clean Protein bar of helemaal niet? Voor vragen, opmerkingen of klachten kunt u terecht op onze contactpagina. Wij beoordelen of uw ervaring met Clean Protein bar de moeite waard is om op de website te plaatsen. Uiteraard bent u vrij om een review over Clean Protein bar te schrijven onderaan deze pagina.

Eigenschappen van Clean Protein bar

  • 20 gram eiwitten per reep;
  • Ideaal voor tussendoor!
  • 1,6 gram suiker per reep;
  • 179 kcal per reep;
  • Herstel van spierweefsel;
  • 12 dagen verpakking;
  • Aanvulling op dagelijkse voeding.

Label van Clean Protein Bars

Review van Clean Protein bar

Heeft u een positieve ervaring, een verbeterpunt of tip voor toekomstige gebruikers? Meldt het via het onderstaande formulier, zodat toekomstige gebruikers deze review van Clean Protein bar (Body en Fit) kunnen lezen en weten waar ze aan toe zijn.

Detoxen doen we samen, veilig en verantwoord.

Comments powered by CComment

Deel deze pagina!

Close

Ervaring met één van de producten? Schrijf een review!