Wilt u de voeding aanvullen met een eiwitreep? Dan is Smart Bars van Body en Fit een uitstekende oplossing? Dit product bestelt u tegen de laagste prijs via onze website en heeft u (zolang de voorraad strekt) de volgende dag in huis. Smart Bars is een samenstelling van eiwitten die in de vorm van eiwitrepen worden geproduceerd. Houdt er rekening mee dat supplementen nooit een vervanging voor de dagelijkse voeding zijn.

Effect van Smart Bars eiwitten

Eiwitten zijn net als koolhydraten en vetten voedingsstoffen voor het lichaam. Het effect van Smart Bars is dat uw lichaam voldoende eiwitten binnenkrijgt om de voorraad van aminozuren aan te vullen. Het is belangrijk om de voorraad aminozuren te blijven aanvullen om spierherstel te bevorderen, functies in het lichaam werkend te houden en een gezond lichaam te bevorderen. Houdt er rekening mee dat Smart Bars eiwitten geen vervanging zijn op de algehele voeding en dit puur als aanvulling op uw huidige voeding dient te worden gezien.

Smart Bars

Smart Bars met korting

Wilt u Smart Bars met korting bestellen? Via de onderstaande link bestelt u goedkoop Smart Bars bij Body en Fit Shop.

Gebruik van Smart Bars

Gebruik Smart Bars maximaal 2 keer per dag. Bij voorkeur in de ochtenduren (tussendoor) en na het sporten.

Product bevat 12 eiwitrepen en is verkrijgbaar voor € 9,90!

Vragen over Smart Bars

Heeft u een ervaring met Smart Bars of helemaal niet? Voor vragen, opmerkingen of klachten kunt u terecht op onze contactpagina. Wij beoordelen of uw ervaring met Smart Bars de moeite waard is om op de website te plaatsen. Uiteraard bent u vrij om een review over Smart Bars te schrijven onderaan deze pagina.

Eigenschappen van Smart Bars

  • 15 gram eiwitten per reep;
  • Ideaal voor tussendoor!
  • Herstel van spierweefsel;
  • 12 dagen verpakking;
  • Aanvulling op dagelijkse voeding.

Label van Smart Bars

Review van Smart Bars

Heeft u een positieve ervaring, een verbeterpunt of tip voor toekomstige gebruikers? Meldt het via het onderstaande formulier, zodat toekomstige gebruikers deze review van Smart Bars (Body en Fit) kunnen lezen en weten waar ze aan toe zijn.

Detoxen doen we samen, veilig en verantwoord.

Comments powered by CComment

Deel deze pagina!

Close

Ervaring met één van de producten? Schrijf een review!