Wilt u de voeding aanvullen met een eiwitshake? Dan is Smart Protein van Body en Fit een uitstekende oplossing? Dit product bestelt u tegen de laagste prijs via onze website en heeft u (zolang de voorraad strekt) de volgende dag in huis. Smart Protein is een samenstelling van eiwitten die als supplement (toevoeging) op de dagelijkse voeding dient. Houdt er rekening mee dat supplementen nooit een vervanging voor de dagelijkse voeding zijn.

Effect van Smart Protein eiwitten

Eiwitten zijn net als koolhydraten en vetten voedingsstoffen voor het lichaam. Het effect van Smart Protein is dat uw lichaam voldoende eiwitten binnenkrijgt om de voorraad van aminozuren aan te vullen. Het is belangrijk om de voorraad aminozuren te blijven aanvullen om spierherstel te bevorderen, functies in het lichaam werkend te houden en een gezond lichaam te bevorderen. Houdt er rekening mee dat Smart Protein eiwitten geen vervanging zijn op de algehele voeding en dit puur als aanvulling op uw huidige voeding dient te worden gezien.

Smart Protein

Smart Protein met korting

Wilt u Smart Protein met korting bestellen? Via de onderstaande link bestelt u goedkoop Smart Protein bij Body en Fit Shop.

Gebruik van Smart Protein

Gebruik Smart Protein 2 maal per dag. Bij voorkeur in de ochtenduren (tussendoor) en na het sporten.

Product bevat 2000 gram en is verkrijgbaar voor € 32,50!

Vragen over Smart Protein

Heeft u een ervaring met Smart Protein of helemaal niet? Voor vragen, opmerkingen of klachten kunt u terecht op onze contactpagina. Wij beoordelen of uw ervaring met Smart Protein de moeite waard is om op de website te plaatsen. Uiteraard bent u vrij om een review over Smart Protein te schrijven onderaan deze pagina.

Eigenschappen van Smart Protein

  • Samenstelling van 3 verschillende soorten (Concentraat, Isolaat en Hydrolisaat) eiwitten;
  • Verpakking voor 2 maanden;
  • 71 eiwitshakes;
  • Herstel van spierweefsel;
  • 19 verschillende smaken;
  • Geniale mix van Eiwitten, Mineralen, vitamine en aminozuren;
  • Ideaal voor sporters!
  • Aanvulling op dagelijkse voeding.

Label van Smart Protein

Review van Smart Protein

Heeft u een positieve ervaring, een verbeterpunt of tip voor toekomstige gebruikers? Meldt het via het onderstaande formulier, zodat toekomstige gebruikers deze review van Smart Protein (Body en Fit) kunnen lezen en weten waar ze aan toe zijn.

Ervaring met verschillende soorten eiwitten of dit product? Help een ander!

Comments powered by CComment

Deel deze pagina!

Close

Ervaring met één van de producten? Schrijf een review!