Wilt u de voeding aanvullen met een eiwitshake? Dan is Whey Isolaat XP van Body en Fit een uitstekende oplossing? Dit product bestelt u tegen de laagste prijs via onze website en heeft u (zolang de voorraad strekt) de volgende dag in huis. Whey Isolaat XP is een samenstelling van eiwitten die als supplement (toevoeging) op de dagelijkse voeding dient. Houdt er rekening mee dat supplementen nooit een vervanging voor de dagelijkse voeding zijn.

Effect van Whey Isolaat XP eiwitten

Eiwitten zijn net als koolhydraten en vetten voedingsstoffen voor het lichaam. Het effect van Whey Isolaat XP is dat uw lichaam voldoende eiwitten binnenkrijgt om de voorraad van aminozuren aan te vullen. Het is belangrijk om de voorraad aminozuren te blijven aanvullen om spierherstel te bevorderen, functies in het lichaam werkend te houden en een gezond lichaam te bevorderen. Houdt er rekening mee dat Whey Isolaat XP eiwitten geen vervanging zijn op de algehele voeding en dit puur als aanvulling op uw huidige voeding dient te worden gezien.

Whey Isolaat XP

Whey Isolaat XP met korting

Wilt u Whey Isolaat XP met korting bestellen? Via de onderstaande link bestelt u goedkoop Whey Isolaat XP bij Body en Fit Shop.

Gebruik van Whey Isolaat XP

Gebruik Whey Isolaat XP 1 maal per dag. Bij voorkeur in de ochtenduren (tussendoor) of na het sporten.

Product bevat 750 gram en is verkrijgbaar voor € 14,90!

Vragen over Whey Isolaat XP

Heeft u een ervaring met Whey Isolaat XP of helemaal niet? Voor vragen, opmerkingen of klachten kunt u terecht op onze contactpagina. Wij beoordelen of uw ervaring met Whey Isolaat XP de moeite waard is om op de website te plaatsen. Uiteraard bent u vrij om een review over Whey Isolaat XP te schrijven onderaan deze pagina.

Eigenschappen van Whey Isolaat XP

  • Verpakking voor 1 maand;
  • 26 eiwitshakes;
  • Herstel van spierweefsel;
  • 5 verschillende smaken;
  • Whey Isolaat XP bestaat voor 88% uit eiwitten!
  • Ideaal voor sporters!
  • Aanvulling op dagelijkse voeding.

Label van Whey Isolaat XP

Review van Whey Isolaat XP

 

Heeft u een positieve ervaring, een verbeterpunt of tip voor toekomstige gebruikers? Meldt het via het onderstaande formulier, zodat toekomstige gebruikers deze review van Whey Isolaat XP (Body en Fit) kunnen lezen en weten waar ze aan toe zijn.

Ervaring met verschillende soorten eiwitten of dit product? Help een ander!

Comments powered by CComment

Deel deze pagina!

Close

Ervaring met één van de producten? Schrijf een review!